Karriere

Hvis du er dyktig og står på, kan du skaffe deg en solid og komplett lederutdanning gjennom McDonald's - samtidig som du er i jobb og får full lønn. En stor andel av McDonald's restaurantsjefer, franchisetakere og ledere i selskapet, startet sin karriere som restaurantmedarbeidere - som crew i kassen, på kjøkkenet, eller ute i restauranten.I McDonald's i Norge er vi stolte av å ha arbeidstakere fra mer enn 70 nasjoner, og god likestilling på alle nivåer fra medarbeidere til øverste ledelse. Vi jobber aktivt for å gi alle like muligheter, og det er din evne til å yte god service, være en lagspiller, vise initiativ og ta ansvar, som er viktige egenskaper for å stige i gradene.

McDonald's har en av bransjens beste ordninger for intern videreutdanning, med praktiske og teoretiske oppgaver, kurs og eksamener. Ved hovedkontoret i Oslo har vi et moderne opplæringssenter. Her kan du følge kurs som kvalifiserer deg for neste trinn i karrierestigen.

Karrierestigen vår har fem nivåer

Restaurantmedarbeider (crew)
Assisterende skiftleder
Skiftleder
Assisterende restaurantsjef
Restaurantsjef

Franchise: Drømmer du om din egen restaurant, men ønsker å være en del av McDonald’s nettverket med fagpersoner og støtte i ryggen? 85 prosent av våre restauranter eies av lokale selvstendig næringsdrivende, kalt franchisetakere. Nå har du en unik mulighet til å bli en del av laget. Klikk her for å finne ut mer.

Uansett om du velger å satse på en karriere i McDonald's eller ikke: Det du lærer om kundebehandling, samarbeid, service og ansvar som medarbeider hos oss, vil du ha nytte av gjennom hele yrkeslivet

Untitled Document