Facebook

Støtte og opplæring gjennom hele perioden

Drømmer du om din egen restaurant, men ønsker å være en del av et nettverk med fagpersoner og støtte i ryggen?  Vi i McDonald's er stolte over våre kjerneverdier og visjon for rollen som arbeidsgiver. I 2016 ble vi kåret til den tredje beste arbeidsplassen av alle store bedrifter i Norge. McDonald’s er også en av servicebedriftene som bruker mest ressurser på opplærings- og lederutviklingsprogram i landet. Dette vil komme deg til gode som restauranteier gjennom hele franchiseperioden.

Når du blir franchisetaker hos oss, drar du nytte av et førsteklasses opplæringsprogram. De første ni månedene vil du bli introdusert til systemet vårt gjennom praktisk opplæring i restauranter og klasseromsundervisning. Deretter vil du få kontinuerlig støtte og råd som hjelper deg og restauranten din gjennom hele franchiseperioden.

Resultatet er opp til deg

En tilværelse som franchisetaker i McDonald’s er givende både økonomisk og personlig. For deg som er proppfull av stå-på-vilje og har lyst til å drive din egen restaurant, venter store muligheter i McDonald’s.